Valva Clack

De ce folosim valve de comandă Clack la sistemele de filtrare automată?

Post by

Sistemele de filtrare, fie ele dedurizatoare, stații de multifiltrare, filtre automate cu cărbune activ, e.t.c. sunt toate echipate cu un controler electronic numit și valvă de comandă.

Acestea sunt sistemele electronice care se ocupă de programarea și ducerea la bun sfârșit a etapelor de filtrare a apei și regenerare a rășinii pentru a fi pregătită astfel pentru următorul ciclu de filtrare.

Din 2014 am încercat multe branduri de valve de comandă.

Am început așa cum era logic, cu echipamente cât mai ieftine, pentru a putea oferi clienților soluții cât mai economice.

Din păcate, acestea s-au dovedit a nu fi de loc fiabile și aproape imposibil de reparat. Se defectau atât în perioada de garanție, cât și după încheierea perioadei de garanție.

Și atunci, în loc de clienți mulțumiți, aveam echipamente defecte. Filtrarea apei nu mai era posibilă, iar eu mă ocupam mai mult de înlocuiri și reparații, decât de clienții noi.

Am crescut treptat pragul prețului valvelor de comandă, trecând de la un model la alt model, de la un brand la altul și m-am oprit la valvele Clack.

Sunt un model de valve la prețuri rezonabile, foarte fiabile și de foarte bună calitate.

Și în plus sunt ușor de reparat pentru că nu sunt complicate și piese de rezervă pentru ele se găsesc destul de ușor.

De aceea sunt des întâlnite în domeniul sistemelor de filtrare a apei.

Vezi sisteme de filtrare a apei comandate cu valve Clack pe: www.fantanavietii.ro

Leave a comment